Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeProdukRoller Rana DoorPintu Rana Roller Galvanis

Pintu Rana Roller Galvanis (Total 2 Products)

Kategori produk dari Pintu Rana Roller Galvanis , kami produsen khusus dari Cina, Pintu Rana Roller Galvanis , Pintu Rana Galvanis Roller Standar pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pintu Rana Galvanis Roller Otomatis R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Steel Roller Shutter Safe Garage Door

Brand: HOFIC

Packaging: Plywood Case or Cardboard

Steel Roller Shutter Safe Garage Door Steel Roller Shutter Pintu Garasi Aman nduweni cara operasi sing canggih kanthi manual, listrik lan remot kontrol nganggo piranti pengunci otomatis. Operasi prasaja lan aman lan swara bebas ora langsung menyang...
Pintu Galvanized Roller Shutter standard standar

Brand: HOFIC

Packaging: Plywood Case or Cardboard

Pintu Galvanized Roller Shutter standard standar 1. Slat rana iki digawe dening ekstrusi panas, sing luwih kuwat lan kanthi fungsi prying tahan. 2. Rana rolling anyar iki beda karo jinis rana rol tua kanggo materi lan struktur. Rana rana anyar bisa...

China Pintu Rana Roller Galvanis Supplier

Nggunakake material galvanis sing dicelupake kanthi panas, proses produksi mbentuk presisi, busa poliuretan sing bebas saka hidrofluorokarbon ing njero lawang, bobot entheng, kekuatan dhuwur, tampilan apik. Pintu duwe kaluwihan anti-nyolong, gangguan isolasi termal lan resistansi korosi; lawang digunakake ing toko, garasi, omah, supermarket, gudang lan pabrik industri, lsp.

Gumantung saka karakteristik bangunan, kita bisa milih interior, njaba lan tengah kanthi telung cara instalasi sing beda, lawang tetep ana ing sisih ndhuwur lawang sawise digulung, iki bisa ngirit ruangan garasi, lan uga bisa njaga garasi tetep resik lan asri kanthi nyegah lendhut, udan lan salju, lsp. menyang garasi.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki