Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeProdukPintu Kacepetan DhuwurGerbang Fleksibel

Gerbang Fleksibel (Total 33 Products)

Kategori produk dari Gerbang Fleksibel , kami produsen khusus dari Cina, Gerbang Fleksibel , Fleksibel Pvc Pesawat Lipat Up Door pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Struktur Baja Baja Flexiile Door R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Tumindak kanthi cepet cepet nggulung lawang hangar

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Ing gesang modhèrn, Saben uwong cepet-cepet, sa
Industri cepet munggah ing lawang hangar

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Teka lan golek lawang kacepetan dhuwur sampeyan dhewe kanggo bisnis sampeyan!
Kacepetan lawang otomatis kanthi cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Pintu fleksibel PVC sing cepet banget (lawang Hangar Oversize) minangka lawang sing digawe saka kain industri, aloi aluminium, baja tahan karat, kothak kontrol lan sistem servo. Pintu kacepetan dhuwur duwe umur dawa...
Tumindak kanthi cepet cepet ngepasi lawang hangar

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Fitur utama lawang industri iki yaiku kemampuan kanggo ndandani dhewe sawise tabrakan. Dirancang kanggo nggunakake intensif, lawang seksi industri kacepetan khusus khusus iki kanggo bisnis sampeyan mlaku.
Gerbang munggah cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Bingkai lawang bagean industri industri kanthi dhuwur digawe saka baja utawa stainless steel galvanis, sing menehi resistensi utama ing lawang. Aplikasi:
Pintu pabrik PVC kanthi cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Pintu fleksibel PVC fleksibel kanthi kacepetan tinggi (lawang Oversize Hangar) minangka solusi sing paling cocog ing industri lapangan, iku nyuda wektu transisi saka siji fasilitas menyang liyane, ngindhari kesalahan...
Aksi cepet ing lawang hangar kacepetan dhuwur

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Pintu fleksibel PVC sing cepet banget (lawang Hangar Oversize) minangka salah sawijining lawang otomatis sing ana, Ing cathetan dodolan, Model iki mesthi didol ing ndhuwur, Kadhangkala kita nelpon kanthi cepet, Door...
Piring Hangar Cepat kanthi otomatis PVC

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Pintu fleksibel PVC fleksibel kanthi cepet (lawang Hangar Oversize) minangka jinis lawang otomatis sing kita duweni, Ing cathetan dodolan, Model iki mesthi didol ing ndhuwur, Kadhangkala kita nelpon kanthi cepet, Door...
SGS Dijaluk lawang tumpukan kanthi cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Kita seneng ngenalake lawang sihir kita --- Pintu fleksibel PVC sing cepet banget (lawang Hangar Oversize), Pintu kanthi cepet ora mung digunakake kanggo mbukak lan nutup, nanging asisten kanggo entuk bathi. Sampeyan...
PVC kacepetan cepet ing lawang kain

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Pintu fleksibel PVC fleksibel (kacepetan Hangar Oversize) digunakake kanthi akeh ing pirang-pirang wilayah, Kita entuk manfaat saka lawang kanthi cepet nanging meh ora ana eksistensi, Lawang kacepetan High Stacking duwe...
Lawang hangar kacepetan raksasa anyar anyar

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Pintu fleksibel PVC sing cepet banget (lawang Hangar Oversize) minangka piranti penemuan kanthi tujuan ningkatake proses produksi, Nglereni wektu tundha sing ora perlu. Penting
Lawang pabrik pabrik kacepetan dhuwur

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Teka lan golek lawang kacepetan dhuwur sampeyan dhewe kanggo bisnis sampeyan! Pintu fleksibel PVC fleksibel kanthi cepet (lawang Hangar Oversize) ora mung cocog kanggo produsen nanging uga cocog karo saben kesempatan...
Gerbang raksasa cepet nggulung

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Apa sing kita pitados yaiku, Efisiensi iku urip, Wektu minangka dhuwit. Pintu fleksibel PVC fleksibel kanthi cepet (lawang Hangar Oversize) duwe solusi sing sampurna kanggo wektu tundha ing transportasi, ngirim,...
Cepet munggah lawang PVC alus

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Pintu fleksibel PVC sing cepet banget (lawang Hangar Oversize) minangka lawang sing digawe saka kain industri, aloi aluminium, baja tahan karat, kothak kontrol lan sistem servo. Pintu kacepetan dhuwur duwe umur dawa...
Aksi cepet kanthi fleksibel lawang kanthi fleksibel

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Apa wae bisnis sing ana ing ngendi wae, ing endi wae, sampeyan arep ngrencanakake, lawang fleksibel PVC fleksibel kanthi cepet (lawang Hangar Oversize) mesthi wae. Mungkin sampeyan ora ngerti ana eksistensi, Nanging...
Pabrik kacepetan dhuwur Pabrik lawang hangar

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Ing gesang modhèrn, Saben uwong cepet-cepet, saben jinis bisnis ora bisa tahan ngenteni, Bayangake yen sampeyan ngenteni wong akeh, mung nunggu mlebu lawang, wiwit lawang cilik lan mbukak alon-alon. Ing ngisor iki tekan...
Tumindak kanthi cepet kanthi cepet nemplek lawang

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Apa sampeyan nggoleki lawang fleksibel PVC fleksibel kanthi raksasa (lawang Hangar Oversize) menyang pabrik, tanduran, supermarket ...? Rana roda zipper iku pilihan sing cocog kanggo sampeyan. Aplikasi:
Tumindak kanthi cepet kanthi cepet munggah ing lawang

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Apa sampeyan nggoleki lawang fleksibel PVC fleksibel kanthi raksasa (lawang Hangar Oversize) menyang pabrik, tanduran, supermarket ...? Rana roda zipper iku pilihan sing cocog kanggo sampeyan. Aplikasi:
Lawang fleksibel PVC raksasa otomatis

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Pintu fleksibel PVC fleksibel kanthi cepet (lawang Hangar Oversize) minangka alat sing apik kanggo mbandhingake lawang normal, Napa sampeyan kudu mbukak lawang kanthi cepet? Aplikasi: * Ing njero ruangan, r
Lawang fleksibel kacepetan industri sing diluncurake

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Pintu fleksibel PVC sing cepet banget (lawang Hangar Oversize) dadi piranti penting ing industri saiki. Ora preduli apa sing sampeyan lakoni, Layanan apa sing sampeyan tawakake, Sampeyan mesthi mbutuhake lawang...
Mbukak lawang cepet kanggo gedhe-gedhe pertambangan

Brand: HongFa

Packaging: Kasus lapis utawa karton, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gambaran Umum Pintu Fleksibel Minangka cara kanggo ningkatake efisiensi produksi, lawang fleksibel PVC cepet Giant (lawang Hangar Oversize) nduweni peran penting ing urip saben dinane.Tainless Steel Fast Rapid entuk akeh keuntungan kayata, mbukak /...

China Gerbang Fleksibel Supplier

Pintu angkat fleksibel yaiku lawang gantung alus sing fleksibel, ing jero lan ing njaba gorden, gorden sing digunakake ing antarane balok aluminium sing disambungake karo alur vertikal sing bisa dialihake, balok-balok gendheng ora ana ing garis lurus lan tanduran gedhe hangar. Instalasi lawang angkat fleksibel ora njupuk papan interior ing jero bolongan. Nalika pamindhahan mau mbukak lawang, lan pungkasané ditumpangi liwat bolongan. Sepur iring acara mati pisanan lan banjur mudhun nganti rampung ditutup.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki