Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Gerbang Retractable Listrik
Layanan Online
Zhong

Mr. Zhong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Gerbang Retractable Listrik

Kategori produk dari Gerbang Retractable Listrik , kami produsen khusus dari Cina, Gapura sing bisa ditarik listrik , Gerbang Pintu Akses Gerbang Hidrolik Gerbang Retractable Otomatis pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Gerbang Retractable Listrik Supplier

Bisa dilengkapi tampilan gulir sing nuduhake 300-500 tembung isi layar. Sampeyan uga bisa dilengkapi alat anti-tabrakan probe infra merah cerdas, sing bisa kanthi otomatis bali nalika obyek utawa obyek manca 20-30CM, saéngga ngamanake safety kendaraan lan pedestrians.Ingkang kanthi otomatis bisa mbukak lan nutup nalika kopling otomatis dipotong mati. Kanthi manual mbukak lan nutup nalika kopling manual dipateni. Sistem kontrol nduweni panel kontrol, tombol push switch, lan persyaratan liyane. Dilengkapi karo body remote control nirkabel. Pintu lawas digawe saka profil stainless steel lan aluminium campuran berkualitas tinggi, lan hinged dening prinsip parallelogram. Penggerak didhukung dening deselerasi gear, cacing lan cacing khusus, lan nduweni kopling otomatis utawa kopling manual.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki