Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeProdukGerbang Ditarik Listrik

Gerbang Ditarik Listrik (Total 19 Products)

Kategori produk dari Gerbang Ditarik Listrik , kami produsen khusus dari Cina, Gerbang Ditarik Geser Pabrik , Gerbang Geser Sekolah Paduan Aluminium pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Gerbang Ganda Tunggal Listrik Otomatis R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Gerbang Retractable Lacak Listrik Berkualitas Tinggi

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: Hongfa

Packaging:  karton kayu

Kemampuan Supply: 100 sets per month

Gerbang Retractable Listrik Tanpa Lonceng Listrik Berkualitas Tinggi Pintu listrik sing bisa diukur yaiku lawang sing bisa mindhah lan mundur kanthi bebas kanggo ngontrol ukuran lawang kanggo ngontrol interception lan nglepasake pedestrians utawa...
Gerbang Pintu Gerbang Otomatis Gesang Otomatis

Brand: HongFa

Packaging: Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang darat

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gerbang Pintu Gerbang Otomatis Gesang Otomatis Gerbang sing bisa ditarik listrik minangka lawang sing bisa pindhah lan mundur kanthi bebas liwat sirah kanggo nggayuh ukuran bukaan lawang lan ngontrol interception lan nglepasake pedestrians utawa...
Gerbang Retractable Listrik Tanpa Lonceng Listrik Berkualitas Tinggi

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: Hongfa

Packaging:  karton kayu

Kemampuan Supply: 100 sets per month

Gerbang Retractable Listrik Tanpa Lonceng Listrik Berkualitas Tinggi Pintu listrik sing bisa diukur yaiku lawang sing bisa mindhah lan mundur kanthi bebas kanggo ngontrol ukuran lawang kanggo ngontrol interception lan nglepasake pedestrians utawa...
Gerbang Retractable Stainless Steel Sliding Desain Baru

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: Hongfa

Packaging:  karton kayu

Kemampuan Supply: 100 sets per month

Gerbang Retractable Gerbang Stainless Steel Pintu listrik sing bisa diukur yaiku lawang sing bisa mindhah lan mundur kanthi bebas kanggo ngontrol ukuran lawang kanggo ngontrol interception lan nglepasake pedestrians utawa kendaraan. Pintu teleskopik...
Gerbang Retractable Electric Single Sliding Mall

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 600 sets/month

Gerbang Retractable Pintu Geser Otomatis Pintu ditarik ditrapake utamane digawe saka stainless steel. Desain arc sing diadopsi kanggo ndhuwur lawang, lan lawang sing apik ing modhél, lan ringkes lan elegan ing wangun; lan rod salib sing dawa...
Gerbang Retractable Pintu Geser Otomatis

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 600 sets/month

Gerbang Retractable Pintu Geser Otomatis Pintu ditarik ditrapake utamane digawe saka stainless steel. Desain arc sing diadopsi kanggo ndhuwur lawang, lan lawang sing apik ing modhél, lan ringkes lan elegan ing wangun; lan rod salib sing dawa...
Gerbang Retractable Folding Stainless Steel

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: Hongfa

Packaging:  karton kayu

Kemampuan Supply: 100 sets per month

Gerbang Retractable Folding Stainless Steel Pintu listrik sing bisa diukur yaiku lawang sing bisa mindhah lan mundur kanthi bebas kanggo ngontrol ukuran lawang kanggo ngontrol interception lan nglepasake pedestrians utawa kendaraan. Pintu teleskopik...
Gerbang Pintu Gerbang Pindah Otomatis

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: Hongfa

Packaging:  karton kayu

Kemampuan Supply: 100 sets per month

Gerbang Pintu Gerbang Pindah Otomatis Pintu listrik sing bisa diukur yaiku lawang sing bisa mindhah lan mundur kanthi bebas kanggo ngontrol ukuran lawang kanggo ngontrol interception lan nglepasake pedestrians utawa kendaraan. Pintu teleskopik...
Gerbang Lipat Retractable Stainless Steel Electric

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: Hongfa

Packaging:  karton kayu

Kemampuan Supply: 100 sets per month

Gerbang Lipat Retractable Stainless Steel Electric Pintu listrik sing bisa diukur yaiku lawang sing bisa mindhah lan mundur kanthi bebas kanggo ngontrol ukuran lawang kanggo ngontrol interception lan nglepasake pedestrians utawa kendaraan. Pintu...
Gerbang Retractable Folding Stainless Steel Sliding Desain Baru

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: Hongfa

Packaging:  karton kayu

Kemampuan Supply: 100 sets per month

Gerbang Retractable Folding Stainless Steel Sliding Desain Baru Pintu listrik sing bisa diukur yaiku lawang sing bisa mindhah lan mundur kanthi bebas kanggo ngontrol ukuran lawang kanggo ngontrol interception lan nglepasake pedestrians utawa...
Gerbang Retractable Sliding Electric Commercial Commercial

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 600 sets/month

Gerbang Retractable Sliding Electric Otomatis Pintu ditarik ditrapake utamane digawe saka stainless steel. Desain arc sing diadopsi kanggo ndhuwur lawang, lan lawang sing apik ing modhél, lan ringkes lan elegan ing wangun; lan rod salib sing dawa...
Gerbang Retractable Sliding Electric Otomatis

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 600 sets/month

Gerbang Retractable Sliding Electric Otomatis Pintu ditarik ditrapake utamane digawe saka stainless steel. Desain arc sing diadopsi kanggo ndhuwur lawang, lan lawang sing apik ing modhél, lan ringkes lan elegan ing wangun; lan rod salib sing dawa...
Gerbang Retractable Electric Otomatis

Brand: HongFa

Packaging: Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang darat

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gerbang Retractable Listrik Gerbang sing bisa ditarik listrik minangka lawang sing bisa pindhah lan mundur kanthi bebas liwat sirah kanggo nggayuh ukuran bukaan lawang lan ngontrol interception lan nglepasake pedestrians utawa kendaraan. Pintu...
Gerbang Retractable Sliding Single / Gandha Otomatis

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 600 sets/month

Gerbang Retractable Geser Otomatis Bisa dilengkapi tampilan gulir sing nuduhake 300-500 tembung isi layar. Sampeyan uga bisa dilengkapi alat anti-tabrakan probe infra merah cerdas, sing bisa kanthi otomatis bali nalika obyek utawa obyek manca...
Gerbang Retractable Geser Otomatis

Brand: Hongfa

Packaging: Kayu Kayu

Kemampuan Supply: 600 sets/month

Gerbang Retractable Geser Otomatis Bisa dilengkapi tampilan gulir sing nuduhake 300-500 tembung isi layar. Sampeyan uga bisa dilengkapi alat anti-tabrakan probe infra merah cerdas, sing bisa kanthi otomatis bali nalika obyek utawa obyek manca...
Geser Gerbang Retractable Otomatis Otomatis

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: Hongfa

Packaging:  karton kayu

Kemampuan Supply: 500 sets per month

Geser Gerbang Retractable Otomatis Otomatis Pintu listrik sing bisa diukur yaiku lawang sing bisa mindhah lan mundur kanthi bebas kanggo ngontrol ukuran lawang kanggo ngontrol interception lan nglepasake pedestrians utawa kendaraan. Pintu teleskopik...
Otomatis Listrik Stainless Steel Foldable Gate Retractable

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: Hongfa

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 500 sets per month

Otomatis Listrik Stainless Steel Foldable Gate Retractable Pintu listrik sing bisa diukur yaiku lawang sing bisa mindhah lan mundur kanthi bebas kanggo ngontrol ukuran lawang kanggo ngontrol interception lan nglepasake pedestrians utawa kendaraan....
Gerbang kaca sliding elektrik sing bisa ditarik metu

Brand: HongFa

Packaging: Kasus Plywood utawa Karton, cocok kanggo kargo segara utawa barang darat

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Gerbang kaca sliding elektrik sing bisa ditarik metu Pintu kaca ditarik listrik klasik ing tanggal 2 iku produk klasik perusahaan, penampilan sing prasaja lan elegan, film lawang kanthi nggunakake tabung stainless steel 38 × 25 (1mm tebal) liwat...
Gerbang Retractable Electric Stainless Steel

Unit Price: USD 800 - 1500 / Set/Sets

Min.Order Unit Price
1 Set/Sets USD 800 / Set/Sets
1 Set/Sets USD 1500 / Set/Sets

Brand: Hongfa

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 500 sets per month

Listrik geser jalan masuk gerbang pager besi pager Pintu listrik sing bisa diukur yaiku lawang sing bisa mindhah lan mundur kanthi bebas kanggo ngontrol ukuran lawang kanggo ngontrol interception lan nglepasake pedestrians utawa kendaraan. Pintu...

China Gerbang Ditarik Listrik Supplier

Bisa dilengkapi tampilan gulung sing nampilake 300-500 tembung konten tampilan. Uga bisa dilengkapi piranti anti-tabrakan probe infrared sing cerdas, sing kanthi otomatis bisa bali kerja nalika wong utawa obyek asing 20-30CM, saéngga keamanan kendaraan lan pejalan kaki. Otomatis bisa mbukak lan nutup nalika kopling otomatis dipotong mati Mbukak lan nutup kanthi manual nalika kopling manual dipateni. Sistem kontrol duwe panel kontrol, switch tombol push, lan syarat liyane. Dilengkapi remot nirkabel. Awak lawang digawe saka profil paduan stainless steel lan aluminium berkualitas tinggi, lan didhasarake karo prinsip parallelogram. Drive didhukung dening motor, cacing lan alat cacing khusus, lan duwe kopling otomatis utawa kopling manual.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki