Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Aksesoris Pintu
Layanan Online
Zhong

Mr. Zhong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Aksesoris Pintu

Kategori produk dari Aksesoris Pintu , kami produsen khusus dari Cina, Aksesoris Pintu , Otomatis Door Kit pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Aksesoris Pintu Tinggi R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Otomatis Door Kit

Liyane

Dhuwur Motor Pintu lan Control Box

Liyane

Aksesoris Pintu Tinggi

Liyane

Aksesoris Pintu Lainnya

Liyane

Ngawasi Motor

Aksesoris pintu kalebu kit pintu otomatis, motor pintu kecepatan tinggi lan kothak kontrol, aksesoris lawang kecepatan tinggi, aksesoris lawang liyane. Kita bisa ngedol sembarang aksesoris kasebut.

Kits pintu otomatis: Kits pintu otomatis kami kalebu 1 gear + gear reducer, 1 belt, 7 meter, 1 idle pulley, Microprocessor, 4 set roda biru kereta, 2 set panduan lantai, 2pcs remote control, 2 set belt clamp mounting bracket 1 sabuk sabuk listrik lan konektor kabel, 2 locator, trek Aluminium sing dawane 2,08 meter, 3 meter, utawa 4 meter. Kita produsen pabrikan pintu otomatis sing dirancang kanggo nyenengake wong nyaman. Sistem Door Otomatis` kanggo nyedhiyakake tingkat layanan kasebut nanging salah sijine alasan kenapa lawang otomatis dadi luwih populer. Sistem pintu geser otomatis kita modern, hemat ruang lan elegan. Pintu sliding otomatis nduweni akeh fungsi dhasar sing kalebu: mode otomatis kanthi jembaré bukaan lengkap lan / utawa jembaré mbukak sithik, lan metu saka kontrol lalu lintas. Bukaan lawang otomatis uga bisa disetel kanggo nggawe wayahe pambuka luwih cilik utawa luwih gedhe. Fungsi safety penting kayata sensor safety nyegah lawang saka shutting yen wong utawa objek ing zona deteksi. Yen godhong lawang dicekak nalika nutup, dheweke langsung dibukak utawa yen godhong lawang dialangi nalika mbukak, dheweke langsung mandheg kanthi mekanisme reversing otomatis.

pintu motor kecepatan tinggi lan kothak kontrol: Perusahaan kita duwe Jerman SEW Motor, Japan Mitsubishi Controller. Kita dhewe merek Hofic servo motor lan controller. Cina misuwur merek SEJ motor lan controller Holip. Jerman SEW Motor lan Jepang Mitsubishi Controller: Gampang nemokake motor hemat energi ideal kanggo aplikasi sampeyan ing SEW. Sistem kontrol servo gerbang kita cocok kanggo kecepatan dhuwur lan panggunaan gerbang sing lembut lan gulung dhuwur. Sistem kabeh ana ing paket cilik lan cahya, nduweni torsi dhuwur lan kecepatan operasi sing dhuwur, kebisingan sing luwih rendah, luwes dhuwur, kelancaran operasi sing alus lan alus, cocok kanggo lingkungan kacepetan lan panggunaan. Motor SEJ lan pengendali Holip: Motor fase asynchronous telu karo rem magnetik sing wis akeh digunakake, cocok kanggo macem-macem drive utama lan drive tambahan mekanik, lan uga digunakake kanggo macem-macem dibutuhake cepet nolak lan posisi sing bener.

aksesoris lawang kecepatan dhuwur: Sistem Driving: Pintu kecepatan tinggi Servo Sistem motor lan kontrol, motor SNMA / SEJ + reducer + flang + encoder + kothak kontrol. Aksesori liyane: Aluminium bar garis, aluminium baris ngisor, trek vertikal aluminium, trek vertikal stainless, sikat, babak nilon bunder, Roll PVC, rolling baja tabung lengkap, drum dadi ;; kanggo kanggo rolling tabung, sisih mburi tutup, tutup stainless steel , tabung baja, sistem sensor udara udara, sinar cahaya, sensor gelombang mikro 24 Gigahertz, mesin las pvc, sensor kebakaran asap dan api, jendela pvc transparan, loop magnetik, photocell, kontrol jarak jauh, tombol push manual, .

Aksesoris pintu liyane: Aksesoris pintu bagian: motor 220V-380V, kotak kontrol, alat istirahat spring, perangkat istirahat kabel, aluminium alloy rope pulley, braket batang ditingkatkan, sistem tas udara, pendukung roda pendukung duplex.

Kanggo informasi rinci babagan aksesoris, silakan mriksa klasifikasi detail kami.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki