Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeProdukPintu Kacepetan DhuwurPintu Cepet Panyimpenan Dingin

Pintu Cepet Panyimpenan Dingin (Total 54 Products)

Kategori produk dari Pintu Cepet Panyimpenan Dingin , kami produsen khusus dari Cina, Pintu Cepet Panyimpenan Dingin , Pintu Cepet Kamar Freezer pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pintu Cepet Terisolasi Kamar Freezer R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Pintu Panyimpenan Kadhemen Nggulung Kacepetan Dhuwur

Brand: Hongfa

Packaging: Kasus Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Pintu Ruangan Dingin Zipper Pembekuan Industri PVC Pintu panyimpenan kadhemen duwe desain sing sederhana lan dirancang karo piranti anti-panas kanggo njaga operasi produk sing lancar lan efisien ing lingkungan kerja sing asor. Struktur kasebut...
Kamar Adhem lan Pintu Pembeku Nggawe Kacepetan Cepet

Brand: Hongfa

Packaging: Kasus Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Pintu Ruangan Dingin Zipper Pembekuan Industri PVC Pintu panyimpenan kadhemen duwe desain sing sederhana lan dirancang karo piranti anti-panas kanggo njaga operasi produk sing lancar lan efisien ing lingkungan kerja sing asor. Struktur kasebut...
Kanggo Pintu Dingin, Fleksibel, Cepet Nggulung Cepet

Brand: Hongfa

Packaging: Kasus Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Pintu Ruangan Dingin Zipper Pembekuan Industri PVC Pintu panyimpenan kadhemen duwe desain sing sederhana lan dirancang karo piranti anti-panas kanggo njaga operasi produk sing lancar lan efisien ing lingkungan kerja sing asor. Struktur kasebut...
Kanggo Panyimpenan Kadhemen, Pintu Cepet Dingin Cepet Cepet

Brand: Hongfa

Packaging: Kasus Kayu

Kemampuan Supply: 200 sets/month

Pintu Ruangan Dingin Zipper Pembekuan Industri PVC Pintu panyimpenan kadhemen duwe desain sing sederhana lan dirancang karo piranti anti-panas kanggo njaga operasi produk sing lancar lan efisien ing lingkungan kerja sing asor. Struktur kasebut...
Ruang kadhemen ringan kanthi cepet kanggo industri panganan

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Panyimpen Pintu Duwur Pintu panyimpenan kadhemen (Pintu gudang sing digawe, lawang Kulkas) minangka alat sing apik kanggo mbandhingake lawang normal, Napa sampeyan kudu mbukak lawang kanthi cepet? Bisa dadi pitulung sing apik kanggo...
PVC gulung cepet ing lawang panyimpenan kadhemen

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Panyimpen Pintu Duwur Pintu panyimpenan kadhemen (Pintu gudang bakar, lawang Kulkas) dadi piranti penting ing industri saiki. Ora preduli apa sing sampeyan lakoni, Layanan apa sing sampeyan tawakake, Sampeyan mesthi mbutuhake lawang...
Pintu panyimpenan kadhemen kain cepet kanggo industri woh

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Panyimpen Pintu Duwur Fitur utama lawang industri iki yaiku kemampuan kanggo ndandani dhewe sawise tabrakan. Dirancang kanggo nggunakake intensif, lawang PVC kecepatan khusus khusus iki kanggo bisnis sampeyan mlaku. Aplikasi: * Ing...
Rintisan rana kadhemen kanthi cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Panyimpen Pintu Duwur Pigura lawang panyimpenan kadhemen PVC digawe saka baja utawa stainless steel galvanis, sing menehi resistensi utama ing lawang. Aplikasi: * Ing njero ruangan, ruangan sing njaluk angin tahan / suhu. * Industri...
Pintu panyimpenan PVC anyar kanggo industri panganan

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Panyimpen Pintu Duwur Pintu panyimpenan kadhemen (Pintu gudang sing digawe, lawang Kulkas) minangka solusi sing paling cocog ing industri lapangan, iki nyuda wektu transisi saka siji fasilitas menyang liyane, ngindhari kesalahan...
Lawang industri panyimpenan kadhemen kanthi cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Panyimpen Pintu Duwur Pintu panyimpenan kadhemen (Pintu gudang sing digawe, lawang Kulkas) minangka jinis lawang otomatis sing kita duweni, Ing cathetan dodolan, Model iki mesthi ing dodol ndhuwur, Kadhangkala kita nelpon kanthi...
Cepet rega pabrik cepet shutter roller kacepetan dhuwur

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Panyimpen Pintu Duwur Kita seneng ngenalake lawang sihir kita --- Pintu panyimpenan kadhemen (Pintu gudang sing digawe, lawang Peti sejuk), Cidra panyimpenan kanthi cepet ora mung digunakake kanggo mbukak lan nutup, nanging minangka...
Geser disetujoni penyejukan roda mesin sing luwih cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Panyimpen Pintu Duwur Pintu panyimpenan kadhemen (Pintu gudang sing digawe, lawang Kulkas) digunakake kanthi akeh ing pirang-pirang wilayah, Kita entuk bathi saka lawang kanthi cepet nanging meh ora bisa nemokake, ana lawang kanthi...
Gerbang cepet gapura panyimpenan kadhemen PVC kanthi cepet

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Panyimpen Pintu Duwur Pintu panyimpenan kadhemen (Pintu gudang sing digawe, lawang Kulkas) minangka piranti panemuan kanthi tujuan kanggo ningkatake proses produksi, Nglereni wektu tundha sing ora perlu. Penting banget amarga akeh...
Lawang panyimpenan kadhemen kanthi otomatis

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Panyimpen Pintu Duwur Teka lan golek lawang kacepetan dhuwur dhewe kanggo bisnis sampeyan! Pintu panyimpenan kadhemen (Pintu gudang sing digawe, lawang Kulkas) ora mung cocog kanggo produsen nanging uga cocog karo saben kesempatan...
Roda otomatis roler kacepetan otomatis PVC

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Panyimpen Pintu Duwur Apa sing kita pitados yaiku, Efisiensi iku urip, Wektu minangka dhuwit. Pintu panyimpenan kadhemen (Pintu gudang sing digawe, lawang Kulkas) duwe solusi sing sampurna kanggo wektu tundha ing transportasi,...
CE disetujoni lawang kadhemen panyimpenan kadhemen

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Panyimpen Pintu Duwur Pintu panyimpenan kadhemen (Pintu gudang sing digawe, lawang Kulkas) minangka lawang sing digawe saka kain industri, alloy aluminium, baja tahan karat, kothak kontrol lan sistem servo. Pintu kacepetan dhuwur...
Pintu kadhemen seger lawang kanthi cepet kanggo panganan

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Panyimpen Pintu Duwur Apa wae bisnis sing sampeyan tindakake, Ana ing ngendi sampeyan ngrancang, lawang panyimpenan Cold (lawang gudang sing digawe, lawang Kulkas) mesthi ana ing sisih sampeyan. Mungkin sampeyan ora ngerti ana...
Rana roda penyejuk tirai PVC

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Panyimpen Pintu Duwur Ing gesang modhèrn, Saben uwong cepet-cepet, saben jinis bisnis ora bisa tahan ngenteni, Bayangake yen sampeyan ngenteni wong akeh, mung nunggu mlebu lawang, wiwit lawang cilik lan mbukak alon-alon. Ing ngisor...
Lawang panyimpenan kadhemen kanthi kinerja

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi Speed Ing gesang modhèrn, Saben uwong cepet-cepet, saben jinis bisnis ora bisa tahan ngenteni, Bayangake yen sampeyan ngenteni wong akeh, mung nunggu mlebu lawang, wiwit lawang cilik lan mbukak alon-alon. Ing ngisor iki,...
Rana panerapan khusus PVC Custom

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi Speed Apa sampeyan nggolek lawang panyimpenan Dingin (lawang gudang sing adhem, lawang Kulkas) menyang pabrik, tanduran, supermarket ...? Rana roda zipper iku pilihan sing cocog kanggo sampeyan. Aplikasi: * Ing njero...
Pintu panyimpenan kadhemen komersial refriogerasi komersial

Brand: HongFa

Packaging: Kasus kayu lapis utawa Kardus, cocog kanggo barang segara utawa barang udara

Kemampuan Supply: 500 Set/Sets per Month

Ringkesan Pintu Pintu kanthi kacepetan dhuwur Pintu panyimpenan kadhemen (Pintu gudang sing digawe, lawang Kulkas) minangka alat sing apik kanggo mbandhingake lawang normal, Napa sampeyan butuh lawang cepet cepet? Bisa dadi penolong apik kanggo...

China Pintu Cepet Panyimpenan Dingin Supplier

Pintu cepet kamar panyimpenan kadhemen digunakake kanggo aplikasi gudang industri, lawang panyimpenan sing adhem nggabungake teknologi, bahan premium, lan fitur desain paling anyar kanggo nyukupi kebutuhan industri panyimpenan kadhemen. Kasedhiya minangka lawang geser, ayunan lan vertikal, kabeh lawang Cold Guard nggabungake kerangka pultrusi sing diperkuat fiberglass sing kuat lan netral, casing polimer plastik sing diekstrusi lan inti poliuretan non-CFC sing digawe umpluk. Kita ngerti kahanan sing kudu ditindakake lawang panyimpenan sing adhem. Metode desain sing unggul lan bahan non-korosif njamin manawa Cold Guard bakal tampil lan tampil apik nganti pirang-pirang taun!

Kauntungan saka lawang kamar cepet sing adhem

Properti Isolasi Banget

Ngirit Dhuwit kanthi Biaya Suhu

Macem-macem Pilihan Kamar Kadhemen

Kontrol Suhu lan Efisiensi

Salah sawijining mupangate panel kamar sing adhem yaiku kontrol suhu pasif.

Kaslametan Sampeyan Uga

Panel kamar adhem ora mung higienis, nanging uga aman kanggo keamanan. Kualitas alergen sing kurang lan kinerja seismik sing luwih apik bakal nglindhungi sampeyan nalika ora kerja.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki