Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Aksesoris Pintu > Otomatis Door Kit
Layanan Online
Zhong

Mr. Zhong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Otomatis Door Kit

Kategori produk dari Otomatis Door Kit , kami produsen khusus dari Cina, Otomatis Door Kit , Pembelah Pintu Otomatis pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Operator Sliding Door Otomatis R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Otomatis Door Kit Supplier

Kits pintu otomatis kami kalebu 1 gear + gear reducer, 1 belt, 7 meter, 1 gear pulley, Microprocessor, 4 set roda biru kereta, 2 set guide lantai, 2pcs remote control, 2 set belt clamp mounting brackets, 1 power supply sabuk lan konektor kabel, 2 locator, trek Aluminium sing dawane 2,08 meter, 3 meter, utawa 4 meter.

Kita produsen pabrikan pintu otomatis sing dirancang kanggo nyenengake wong nyaman. Sistem Door Otomatis` kanggo nyedhiyakake tingkat layanan kasebut nanging salah sijine alasan kenapa lawang otomatis dadi luwih populer. Sistem pintu geser otomatis kita modern, hemat ruang lan elegan.

Pintu sliding otomatis nduweni akeh fungsi dhasar sing kalebu: mode otomatis kanthi jembaré bukaan lengkap lan / utawa jembaré mbukak sithik, lan metu saka kontrol lalu lintas. Bukaan lawang otomatis uga bisa disetel kanggo nggawe wayahe pambuka luwih cilik utawa luwih gedhe. Fungsi safety penting kayata sensor safety nyegah lawang saka shutting yen wong utawa objek ing zona deteksi. Yen godhong lawang dicekak nalika nutup, dheweke langsung dibukak utawa yen godhong lawang dialangi nalika mbukak, dheweke langsung mandheg kanthi mekanisme reversing otomatis.

Pintu otomatis sliding paling populer. Tjubo iki minangka lawang kanggo keperluan otomatis saben dinten. Kabeh komponen diuji lan wis dipasang ing pabrik kanthi cepet, instalasi bebas masalah.

Aplikasi: Retail, kesehatan, bandara, perhotelan, kamar resik. Pintu tertingkat Shenzhen Hongfa Otomatis Pintu Co, Ltd didesain, diuji lan disertifikasi kanggo memenuhi lingkungan sampeyan. pintu geser otomatis kanggo industri, komersial, kesehatan, lan panggunaan eceran. Sampeyan bakal nemokake pintu geser otomatis ing saindhenging macem-macem lokasi, kalebu: Rumah sakit, Bandara, Pusat-pusat retail, Apotik, Hotel, Toko kelontong, Toko Hardware, Toko barang dagangan, lan liya-liyane.

Pintu Sliding Otomatis bisa dadi siji lawang sing ngiringké ing salah siji arah utawa lawang-lawang perpisahan ing ngendi saben daun lawang minger ing arah ngelawan. Padha asring dipigunakaké ing toko prodhuk, entrances menyang blanja mall, rumah sakit lan aplikasi liyane ing ngendi sampeyan pengin nyedhiyakake akses menyang tangan, akses sing aman lan gampang menyang bangunan sampeyan. Kajaba iku, salah siji saka keuntungan paling gedhe saka lawang otomatis punika energi tabungan . Awit lawang iki mung mbukak nalika wong teka ing utawa metu saka bangunan sampeyan, nyegah mundhut energi nalika lawang bisa digunakake bakal ngiwa mbukak kanggo dangu.

Piranti kontrol pintu sliding otomatis ngandhut fungsi dasar lan fungsi extensional, operasi otomatis / terus-mbukak / ditutup / setengah mbukak kanggo memenuhi kabutuhan customer. Kontrol pintu gerbang listrik nduweni antarmuka sing akeh kanggo sistem kontrol akses lengkap kanggo njaga keamanan lan keamanan liyane. Kayata: photocell beam safety, kunci listrik, sensor dll. Piranti drive kasebut nganggo teknologi Eropa kanggo nggabungake motor karo kotak gear, sing menehi operasi driving lan dipercaya kuat lan output daya tambah, bisa adaptasi menyang lawang gedhe.

Nyedhiyakake kekuwatan, kaendahan, lan teknologi kabeh sajrone paket, lawang slider otomatis Hongfa nyedhiyakake solusi kanggo maksud apa wae aplikasi. Fitur eksklusif yaiku trek swara-lembap Hongfa sing ngurangi gangguan operasional nganti bisik-bisik lan nyebabake resonansi getaran sing bisa ditransfer menyang struktur bangunan.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki