Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeProdukAksesoris lawangKit Pintu Otomatis

Kit Pintu Otomatis (Total 1 Products)

Kategori produk dari Kit Pintu Otomatis , kami produsen khusus dari Cina, Kit Pintu Otomatis , Pembuka Pintu Geser Otomatis pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Operator Pintu Geser Otomatis R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Dhuwur kinerja otomatis Sliding Door Opener Operator

Brand: Hongfa

Packaging: Kotak karton

Kemampuan Supply: 1000 sets per month

Dhuwur kinerja Otomatis Sliding Door Opener Operator informasi rinci kaya ing ngisor iki: Model: DC-150 Rwaning lawang: rwaning tunggal, rwaning dobel (d) Bobot saka lawang lawang: s≤1 * 160kg, d≤2 * 230 kg Bobot lawang (mm): s: 700-1300, d:...

China Kit Pintu Otomatis Supplier

Kit lawang otomatis kita kalebu 1 motor + peredam gir, 1 sabuk, 7 meter, 1 katrol idle, Microprocessor, 4 set roda biru kreta, 2 set pandhuan lantai, remot kontrol 2 pcs, 2 set kurung pemasangan sabuk penjepit, 1 pasokan listrik konektor sabuk lan kabel, 2 locator, track Aluminium sing dawane 2.08 meter, 3 meter, utawa 4 meter.

Kita minangka produsen pembuka lawang otomatis sing dirancang kanggo menehi kenyamanan kanggo wong. Drive System Door Otomatis` kanggo nyedhiyakake level layanan iku minangka salah sawijining sebab kenapa lawang otomatis dadi saya populer. Sistem pintu geser otomatis kita modern, hemat ruang lan elegan.

Pintu geser otomatis duwe akeh fungsi dhasar sing kalebu: mode otomatis kanthi jembar bukaan kebak lan / utawa nyuda jembaré bukaan, lan mung metu kanggo ngontrol lalu lintas. Mbukak lawang otomatis uga bisa diatur supaya jembar bukaane luwih cilik utawa luwih gedhe. Fungsi keamanan penting kayata sensor keamanan nyegah lawang supaya ora ditutup yen ana wong utawa obyek sing ana ing zona deteksi. Yen godhong lawang dicegah nalika nutup, langsung dibukak maneh utawa yen godhong lawang dialang nalika mbukak, langsung dihentikan kanthi mekanisme pambalik otomatis.

Lawang otomatis geser sing paling populer. Pikirake iki minangka lawang kanggo kebutuhan otomatis saben dina. Kabeh komponen wis diuji lan wis dipasang ing pabrik kanthi cepet, tanpa instalasi masalah.

Aplikasi: Eceran, kesehatan, bandara, keramahan, kamar resik. Pintu sing dideleng saka Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd dirancang, diuji lan disertifikasi kanggo nyukupi kabutuhan lingkungan sampeyan. lawang geser otomatis kanggo industri, komersial, kesehatan, lan ritel. Sampeyan bakal nemokake lawang geser otomatis ing macem-macem lokasi, kalebu: Rumah Sakit, Bandara, Pusat Ritel, Farmasi, Hotel, Toko Grosir, Toko Hardware, Toko Barang Olahraga, lan liya-liyane.

Pintu Geser Otomatis bisa dadi siji lawang ngusapake ing siji arah utawa lawang loro-lorone saben godhong lawang geser ing arah sing ngelawan. Dheweke asring digunakake ing toko kelontong, lawang mlebu pusat perbelanjaan, rumah sakit, lan aplikasi liyane sing pengin sampeyan akses kanthi gampang, aman, lan gampang kanggo para tamu. Kajaba iku, salah sawijining mupangat lawang otomatis sing paling gedhe yaiku penghematan energi . Amarga lawang-lawang iki mung mbukak nalika ana wong sing mlebu utawa metu saka gedhong sampeyan, ngalangi kelangan energi nalika lawang bisa ditinggal suwe.

Piranti kontrol geser lawang otomatis ngemot fungsi dhasar lan fungsi ekstensional, operasi otomatis / open-open / ditutup / setengah mbukak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. Kontroler lawang geser listrik duwe macem-macem antarmuka kanggo sistem kontrol akses lengkap supaya urip lan properti luwih aman. Kayata: photocell balok safety, kunci listrik, sensor lsp. Piranti drive kasebut nggunakake teknologi Eropa kanggo nggabungake motor nganggo kothak gir, sing nawakake kendharaan sing kuat lan bisa dipercaya lan nambah output daya, bisa adaptasi karo lawang gedhe.

Nyedhiyakake kekuwatan, kaendahan, lan teknologi ing sak paket, garis geser otomatis Hongfa nyedhiyakake solusi mlebu kanggo aplikasi apa wae kanthi praktis. Fitur eksklusif yaiku trek sing nyuda swara Hongfa sing nyuda swara operasional dadi bisikan lan mandhegake resonansi geter sing bisa ditransfer menyang struktur bangunan.


Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki