Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-81781055 Email:kevin@hongfadoor.com
Home > Produk > Roller Shutter Door > Aluminium Roller Shutter Door
Layanan Online
Zhong

Mr. Zhong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Aluminium Roller Shutter Door

Kategori produk dari Aluminium Roller Shutter Door , kami produsen khusus dari Cina, Aluminium Roller Shutter Door , Aluminium Roller Shutter Commercial pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Aluminium Alloy Roller Shutter Door R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Aluminium Roller Shutter Door Supplier

Karakteristik materi: Nggunake profil rana aluminium extruded kualitas tinggi, lukisan multi-lapisan utawa permukaan lapisan film duwe fungsi anti gores sing apik, ora rusak, bisa diandheg lan anti-tabrakan. Gawe putih, nrima kustomisasi massa miturut syarat-syarat sing dibutuhake (abu-abu, , krim, kayu, diiseni, wedhi pasir lan werna wedhi cahya, lan liya-liyane.)


Perlindungan integral lan fitur hiasan bebarengan, panggantos penggantos keamanan jaringan utama pencuri tradisional; cara mbukak fleksibel, ndhukung kontrol tangan, kontrol kelompok. Pintu bisa dadi saluran penyelamat sing aman nalika ing darurat.


Nalika nyedhaki tutup, ndhukung ventilasi lan cahya, iki nyumbang kanggo ningkatake efek pendingin lan panas saka kondhisi udara, njamin safety, nyaman, hemat energi, isolasi kebisingan lan estetika.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki