Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhong Mr. Zhong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeBabagan awake dhewe
Babagan awake dhewe Sertifikat Tampilake Perusahaan

Shenzhen Hongfa Automatic Door Co, Ltd yaiku perusahaan berteknologi tinggi sing melu ngembangake lawang otomatis maju kelas global.

Produk utama kalebu lawang gulung cepet, lawang klumpukan industri, lawang gulung industri, lawang gulung PVC, lawang gulung cepet, lawang gulung tahan api, lawang angkat industri, lawang induksi otomatis, lawang engsel vertikal otomatis, lawang otomatis medis, baja tahan karat otomatis lawang, gapura lempitan listrik, lawang gulung saka kristal, rana mesin listrik macem-macem bahan, lan seri parkir.


factory

office

Info Perusahaan

Tipe Bisnis : Manufacturer , Service

Produk Range : Automatic Door Operators

Produk / Layanan : Pintu Kacepetan Dhuwur , Pintu Garasi , Ngusapake Pintu Kaca , Pintu Diposake dhewe , Pintu Cepet Turbine , Pintu Hangar

Total Karyawan : 51~100

Ibukutha (Million US $) : US$10 Million

Taun Established : 2008

Certificate : ISO9001 , CE

Alamat Perusahaan : No. 3, aoxiang road, zhangbei village, xinlian community, longcheng street, longgang district., Shenzhen, Guangdong, China

Kapasitas Perdagangan
Informasi Perdagangan

Incoterm : FOB,CFR,CIF,FCA,CPT,CIP

Terms of Payment : L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union

Peak season lead time:One month

Off season lead time :Within 15 workday

Volume Sales Tahunan (US $ Juta) : Above US$100 Million

Tombol Purchase Tahunan (Million US $) : US$2.5 Million - US$5 Million

Informasi Ekspor

Ekspor Persentase : 51% - 60%

Pasar Utama : Africa , Americas , Asia , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , West Europe , Worldwide

Nearest Port : Shenzhen Yantian,Shenzhen Shekou

Mode Impor & Ekspor: Nduweni Lisensi Ekspor Sendiri

    Nomor Lisensi Ekspor:

    0163147

    Jeneng Perusahaan Ekspor:

    Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd

Lisensi Foto:

Kapasitas Produksi

Nomer Produksi :5

Ora Ana Staf QC :5 -10 People

Layanan OEM :yes

Ukuran Pabrik (Sq.meters) :10,000-30,000 square meters

Pabrik Lokasi :3 Aoxiang Road, Zhangbei Village,Ailian,Longgang District,Shenzhen,518172,China

Company Capacity
Email menyang supplier iki
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki